Primavera de comunions. Paula 2016

  • obrir
sala comunio 2016

El rosa és el color per excel·lència a les comunions de les nenes.

 

Volen sentir-se princeses per un dia i l’ambient ha d’estar a l’altura!!!

La Comunió de la Martina

  • obrir

Aquest any hem tingut la magnífica col·laboració de l’Anna Graus Interiorista en alguna de les comunions, en especial la de la Martina!!

5 consells per a les taules de la boda

  • obrir
organitzador de taules

Organitzar les taules del banquet de casament és gairebé sempre una cosa temuda per tots els nuvis. Avui intentarem donar-vos algun consell que esperem que us ajudi a fer-ho més fàcil.

Idees per a la sortida de la cerimònia que us sorprendran!

  • obrir
idea amb globos per les fotos post boda

L'arròs ja no està de moda, això és clar, una tradició que comença a avorrir. A més, fins i tot pot resultar perillós (caigudes, entra als ulls...). Els petards han guanyat adeptes des de fa uns anys, són més bonics, donen més color i és una bona opció per a la sortida de la cerimònia.

Poseu un llibre de firmes el dia del casament

  • obrir

Creiem que posar un llibre de firmes a la vostra boda farà que tingueu un record preciós d'aquest dia, ja que tots els invitats podran escriure-hi frases boniques sobre vosaltres, la vostra història i el vostre dia.

CENTRES DE TAULA

  • obrir
Campestre

Entre els diferents tipus de decoració que podeu elegir per a la vostra boda, els centres de taula amb flors són de les opcions més demanades. Al nostre blog podreu trobar 7 maneres de decorar les taules del casament per a la pròxima temporada!