CALÇOTADES 2018

  • tancar

1/1

El calçot és la cebeta dolça que durant els mesos d’hivern i fins a la primavera, es converteix en el vegetal més “trendy” de tots. Un vegetal que, en aquesta època, ens uneix a tots; amics, família i companys de feina. Ens junta i, almenys durant una estona, ens ajuda a oblidar-nos de les normes: mengem amb els dits, ens embrutem i ens divertim tot compartint un porró de bon vi!

 

Vine a provar les calçotades de l'Hostal del Carme i disfruta d'uns calçots cuits al punt, amb una capa exterior carbonitzada i l’interior tendre i cremós. Els servim en una teula, com marca la tradició, i els acompanyem amb carxofes al forn, pa amb tomàquet i una salsa romesco de “lujo”.

 

Però això no s’acaba aquí!... després de fer-se un tip de calçots, servim una graellada de carn a la brasa on hi ha una mica de tot; xai, conill, botifarra de l’Urgell (fresca i negra), amb acompanyament d’escalivada i patates al caliu. Els més puristes ho poden canviar per un plat de botifarra amb mongetes i per donar-li una pinzellada de “l’oest” hi podem afegir caragols a la llauna.

 

Ara sí, com a cloenda d’aquesta reunió, no hi pot faltar una copeta de cava i la boníssima crema catalana feta amb la recepta de la nostra àvia Maria.

 

Prepareu el coll, afineu la punteria amb el porró, entreneu els bíceps i els dits, que això ja ha començat!! Us esperem a l'Hostal del Carme amb el menú calçotada a punt! Fes la teva petició de reserva i assegura't el menú! ;)

 

Sereu un grup nombrós?

A partir de 25 persones, podeu escollir fer la calçotada a la sala que tenim just al costat del jardí. Tranquil·litat pels pares, diversió pels petits!

 

 

Vols guanyar una calçotada gratis per a dues persones?

 

Participa al concurs #UnTipDeCalçots! És molt fàcil, quan estiguis aquí disfrutant dels nostres calçots, fes una foto i penja-la a Instagram amb l'etiqueta #UnTipDeCalçots! Entre totes les fotos publicades, sortejarem una calçotada per a dues persones! Gràcies per confiar amb l'#LhostalDelCarme!

 

Omple el formulari de contacta i FES LA TEVA PETICIÓ DE RESERVA! Prometem confirmar-la el més aviat possible!