Hotel

  • tancar
següent anterior

1/7

L’Hostal està situat al bell mig de l'Urgell. Li ofereix un seguit d’activitats, tan per a petits com per a grans, per tal que la seva estada s’adaptin al màxim a les seves necessitats.

 

Un cúmul de propostes li permetran gaudir plenament de la seva estada en un hotel rural amb encant pensat per a l’oci i el descans.

 

Podran fer TURISME per les comarques de Ponent gaudint d’una ruta pels Castells de Sió, viatjar en el temps en una visita teatralitzada al Castell Medieval de Montsonís o aturar-se a Verdú, parada obligatòria pel Camí de Sant Ignasi, on podran també visitar els seus tallers de Ceràmica negra. No ens podem deixar el Camí de Sant Jaume, que s’agafa a la població d’Anglesola, famosa per la festa dels 3 tombs.

 

GASTRONOMIA: amb un caràcter marcat pels orígens i la tradició, el RESTAURANT de l’Hostal ofereix una cuina delicada i tradicional basada en la qualitat i l’excel·lència de les matèries primeres del nostre entorn.

 

 

ENOLOGIA:  està situat en una zona vinícola amb un bon potencial enoturístic. Pocs llocs del món concentren en un sol territori tanta historia, tant paisatge i tanta cultura del vi.

 

 

CASTELL DEL REMEI: des de fa poc més d’un any, set cellers de la VALL DEL CORB treballen per engegar la iniciativa de posar en valor aquet territori mitjançant accions conjuntes com tastos i maridatges.