actualitat

Ruta de les cabanes de volta i Espai Macià

Ruta de les cabanes de volta i Espai Macià

Preparats per aprofitar el bon temps i gaudir de la nostra terra? Prepara calçat i roba còmoda, una motxilla amb aigua, alguna cosa per picar i... Som-hi! Aquesta setmana que el bon temps ens acompanya, us proposem passejar per les Garrigues i descobrir el món de les construccions de pedra seca.


Les Garrigues és un territori amb un gran patrimoni d'aquest tipus de construccions i la ruta que us plantegem és un itinerari al voltant de les cabanes de volta. 

Hi ha més de mil cabanes amb estils de coberta diferents. Antigament la gent hi feia vida durant la recollida d'oliva, de llaurat i de podar.

De veritat que sorprèn trobar-te aquestes cabanes tot passejant i veure com es camuflen totalment amb el paisatge. Tot i que passes ben a prop, hi ha cops que ni les veus! Així que estigueu ben atents!

La ruta és un passeig pels termes de les Borges Blanques, Castelldans, l'Albi i Vinaixa on s'hi troben diverses cabanes.

Per aprofitar la sortida us recomano passar-vos per l'Espai Macià a les Borges Blanques.

L'Espai Macià és un centre d'interpretació de la figura de Francesc Macià. En aquest espai podem observar part del patrimoni documental, gràfic, audiovisual i sentimental lligat a Francesc Macià. Trobaràs una exposició permanent sobre Francesc Macià.

L'espai també proposa tallers, activitats didàctiques i trobades d'aprenentatge sobre Francesc Macià, la història contemporània europea, els drets humans fonamentals i la cultura democràtica.

Per més informació entreu a la pàgina web de l'Espai Macià.

Ja tens un nou suggeriment, així doncs... Aquest cap de setmana, EnLleida't!

Pots compaginar la visita fent estada a Tàrrega, on et proposem fer una visita a la ciutat i fer estada al nostre Hotel Pintor Marsà.

Totes les noticíes
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-te continguts d'interès. Si marques la casella o contínues navegant considerem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Aceptar