actualitat

5 consells per organitzar les taules de la boda

5 consells per organitzar les taules de la boda

Organitzar les taules del banquet del dia de la teva boda és gairebé sempre un trencaclosques temut per tots els nuvis.. Però res és impossible amb motivació, imaginació i una mica d'ajuda! Avui us donem alguns consells que esperem que us ajudin a fer més fàcil l'organització dels convidats en les taules del banquet de boda.

1.   Una llista d'invitats organitzada: Us aconsellem que, abans de començar a organitzar les taules, tingueu escrita la llista amb el nom de tots els convidats de la boda. A partir d'aquí, podeu dividir-los en diversos grups: la família del nuvi, la família de la núvia, els amics en comú, els companys de feina, etc. 

2.   Grups de 10 persones: Les taules de boda ideals, ja siguin rodones, ovalades o imperials, acostumen a ser de 10 persones. Sabent aquest detall, intenteu en la mesura que pugueu agrupar uns 10 convidats per taula. Si hi ha alguna taula que us queda de 8 o 9 persones, no passa res, però alerta! Heu de tenir en compte que, com més taules poseu, més petita us quedarà la pista de ball. Des de l'Hostal del Carme recomanem un equilibri perfecte amb taules de 10 persones.

3.   Taules amb gustos o aficions en comú: En algunes bodes, i segur que també ho heu vist en les pel·lícules, es crea com a últim recurs una taula amb totes aquelles persones individuals que no sabeu on posar. Error! Us suggerim que no feu una taula amb la gent que no sapigueu on posar, ja que poden sentir-se incòmodes. Aquests convidats és millor posar-los d'un en un en altres taules, on puguin tenir alguna cosa en comú amb la resta, com per exemple l'edat, les aficions, etc., D'aquesta manera, serà més fàcil que se sentin a gust durant el banquet i puguin conversar entre els altres comensals de la taula.

4.   L'ordre entre les taules: A la taula presidencial, normalment, s'hi asseuen els nuvis i els pares. En cas que els pares estiguin separats i a més a m és hi hagi una mala relació, us aconsellem que s'asseguin amb les seves respectives parelles per evitar mal ambient. En aquests i altres casos, a la taula presidencial també s'hi poden asseure els germans o els padrins. Seguidament, les taules més pròximes es reserven per la resta de la família i els amics més íntims, i les més llunyanes per als companys de feina i els compromisos. 

5.   Els nens petits: Si hi ha molts nens, i aquests tenen més de 3 anys, us aconsellem posar-los tots en una sola taula. Ells s'ho passaran millor i els seus pares ho agrairan. Tanmateix, us aconsellem que poseu aquesta o aquestes taules a la posició més llunyana, perquè no molestin a la resta de convidats. Si hi ha més de 8 nens, us aconsellem que contracteu un monitor o monitora perquè se n'encarregui i els entretingui durant tota la celebració. Els pares estaran tranquils i la resta de convidats ho agrairan!


Esperem que amb aquests consells tingueu una millor idea sobre com organitzar la vostra boda o celebració especial. Per qualsevol dubte o consulta, estem a la vostra disposició i podeu visitar la nostra pàgina web per saber tot el que us podem oferir durant el dia de la vostra boda. 

Totes les noticíes
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-te continguts d'interès. Si marques la casella o contínues navegant considerem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Aceptar