actualitat

Activitats de Setmana Santa per les terres de Ponent!

Activitats de Setmana Santa per les terres de Ponent!

A qui no li agrada viure experiències úniques? Ha arribat la primavera i els passejos pels arbres fruiters, les activitats a l'aire lliure i la cultura de les nostres terres ens esperen! Des d'Hostal del Carme et volem mostrar diverses activitats que pots fer durant la Setmana Santa, gaudint del temps lliure amb la família i els amics.


1. Festival de Pasqua a Cervera

Estem de festa! Aprofitem Setmana Santa per donar un volt per les nostres terres!

Amb aquest festival la ciutat de Cervera esdevé la capital de la música clàssica catalana durant els dies festius de Setmana Santa. El festival té la singularitat d'estar centrat en els intèrprets i la música catalana; i la voluntat de convertir-se en un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya. El festival defensa un espai per a la música clàssica i els valors ha transmès al llarg de la història. Alhora que l'obertura cap a nous formats de concerts i propostes de presentació per apropar la música al públic. T'hi apuntes?
2. Estany d'Ivars i Vila-Sana

Si vols gaudir d'un dia de natura, l'Estany d'Ivars és una molt bona opció, el qual acull una important diversitat biològica. Al llarg de l'estany s'han recreat illes amb diferents formes, pendents i altures que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció. A més a més, hi ha miradors de diferents tipus, situats en punts estratègics amb panoràmiques privilegiades sobre l'estany. Hi ha observatoris d'ocells amb una visió excepcional, a més a més, no pots perdre l'oportunitat d'anar als embarcadors! Dues zones on es permet la navegació en barques on t'aniràs trobant cartells informatius i interpretatius sobre l'espai, la fauna i la flora. Tota una experiència natural per escapar de la rutina.
3. Castell del Remei

Si ets un amant del vi, o si t'agraden els paisatges i edificis rurals, aquesta Setmana Santa et recomanem apropar-te a visitar el Castell del Remei. Primer pots fer una ruta visitant el Castell, datat de finals del segle XIX; el qual actualment acull el celler més antic de Catalunya de vins fins, mantenint l'elaboració en plena activitat amb prestigi internacional.

El celler centenari és visitable de forma guiada. Durant l'itinerari, es recorren les antigues i actuals instal·lacions de recepció de raïm i expedició de producte, sala de vinificació, naus de criança, sala d'embotellament i sala de tasts.
 
I per finalitzar la visita s'ofereix una degustació de vins!
Aquestes són les nostres propostes per aquesta Setmana Santa, però no són les úniques possibles! Ponent i la província de Lleida en general ens ofereixen una gran vairetat d'activitats per gaudir durant Setmana Santa sense haver-te de desplaçar gaire lluny. A l'Hostal del Carme ens preocupem per incentivar el turisme rural de la nostra terra i volem que gaudeixis de les terres de Ponent, per això no deixem de proposar-te diferents itineraris que no pots deixar passar. Enlleida't

Totes les noticíes
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-te continguts d'interès. Si marques la casella o contínues navegant considerem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Aceptar