actualitat

Idees pels convidats durant una boda

Idees pels convidats durant una boda

Des d'Hostal del Carme volem que el teu dia sigui molt especial i que tots els convidats passin una estona agradable, divertida i dinàmica durant el dia de la teva boda, fins i tot que en algunes ocasions tinguin detalls que us sorprenguin! Els detalls marcaran la diferència en aquest dia que tothom recordarà, per això avui us deixem un plegat d'idees sobre què poden fer els convidats durant la teva boda:


1. Tirada de globus

Els convidats poden escriure un desig i tirar-lo dins d'un globus.  Es reparteixen els paperets una estona abans perqu√® tothom tingui temps d'escriure un o diversos missatges que vulguin enviar cap al cel a trav√©s dels globus. I quan arribin els nuvis ser√† el moment de llan√ßar els globus al cel, perqu√® aquest quedi ben colorit i arribin el m√©s alt possible, tra√ßant el cam√≠ per complir els somnis. Tant petits com grans s'ho passaran d'all√≤ m√©s b√© i els nuvis gaudireu d'una entrada de pel¬∑l√≠cula!
2. Jenga

Vols que els convidats posin a prova les seves habilitats físiques i mentals? Doncs, el teu joc perfecte és la JENGA! En aquest joc, els participants han de retirar els blocs de la part inferior d'una torre per torns i col·locar-los a la part superior fins que algun bloc caigui. Qui serà el guanyador? Has de ser àgil, dinàmic i energètic!
3. Torrons de sucre

Els torronets de sucre, una idea ben dol√ßa! Es compren torronets i papers per donar als convidats, s'emboliquen i es guarden en una caixa que es pot anar obrint cada mat√≠ i compartir-los amb la fam√≠lia i els amics. A m√©s a m√©s, pots decorar la caixa amb diverses pintures i crear el dibuix que tu vulguis, demostrant l'artista que pots ser! Un regal senzill per√≤ original que no deixar√† ning√ļ indiferent!
4. Llibre de visites

Si vols recordar els moments viscuts en un dia tan especial com el de la teva boda i amb la gent a la qual més estimes, els convidats poden deixar la seva empremta i escriure un record en un llibre de visites durant el teu casament. Crea un llibre de visites colorit i amb idees originals! D'aquesta manera els convidats s'animaran encara més a escriure les seves experiències amb vosaltres i podreu guardar aquest llibre com un gran record d'aquest gran dia.
5. Bombolles de sabó

Tots els convidats poden crear centenars de bombolles de sabó per a la cerimònia, i el millor de tot, divertir-se com nens petits! Ja veuràs com tothom es posa a córrer darrere les bombolles per a ser els més ràpids en petar-les! La idea és donar que cada convidat pugui bufar bombolles durant l'arribada dels nuvis, creant un ambient màgic i divertit! Qui farà la bombolla més gran?
6. Photocall

Tenir un photocall en una boda hauria de ser imprescindible! Es tracta d'un rac√≥ especial per fer-se fotografies divertides amb accessoris originals. D'aquesta forma, les fotos s√≥n m√©s originals i crear√†s un moment divertit, inoblidable, intens en el qual tots voldran participar i fer-se fotos amb molta personalitat.  A l'Hostal del Carme comptem amb tot tipus d'ulleres, disfresses, perruques... per fer-te tantes fotos com vulguis, i perqu√® en un futur puguis veure les fotos tan originals que et vas fer! Aquest conjunt d'idees nom√©s s√≥n algunes propostes que et fem perqu√® el teu dia sigui molt especial, on l'√ļnica preocupaci√≥ sigui divertir-se! Si et cases aviat, no dubtis en seguir navegant per la nostra p√†gina web o contactar en nosaltres, estarem encantats d'explicar-te tot all√≤ que necessitis!
Totes les noticíes
Utilitzem cookies pr√≤pies i de tercers per millorar l'experi√®ncia de navegaci√≥ i oferir-te continguts d'inter√®s. Si marques la casella o cont√≠nues navegant considerem que acceptes l'√ļs de les nostres galetes. Aceptar